Onze Tours

Highlight tour

25
2 uur durende fietstour inclusief gids, fiets, koffie en wat lekkers
  • Op reservering kun je mee met onze “Highlight tour” door Harderwijk. In deze tour van ongeveer 2 uur laat onze gids je kennis maken met het échte Harderwijk. Fiets mee en ontdek de verborgen steegjes, oude kerken en de vele mooie verhalen. De kosten voor deze fietstour zijn 25 euro per persoon, inclusief gratis degelijke fietsen en uitstekende begeleiding.

  • Bezienswaardigheden zijn o.a

  • Palingmuseum, Waterfront, Vischmarkt, Grote Kerk en Smeepoortenbrink

  • * Deze toer is te boeken vanaf 4 personen

Countryside tour

30
3 uur durende fietstour inclusief gids koffie en wat lekkers
  • Ook kun je op reservering mee met onze “Countryside tour”. In deze tour van ongeveer 3 uur laat onze gids je kennis maken met de omgeving van Harderwijk. Fiets mee en ontdek de vele mooie verhalen. De kosten voor deze fietstour zijn 30 euro per persoon. Iedere tour begint op de Vischmarkt en u kunt halverwege de tour in kasteel de “Essenburg” genieten van koffie met wat lekkers.

  • Bezienswaardigheden zijn o.a

  • Vischmarkt, Beekhuizerzand, Kasteel Essenberg, Station Hulshorst en Ambachtsschool

  • * Deze toer is te boeken vanaf 4 personen

Over Bike tour Harderwijk

Wij wonen in een prachtige, historische hanzestad waar ik zelf heel graag fiets. Om dit alles aan een breed publiek te laten zien ben ik, Mirjam den Herder-Olofsen “Bike Tour Harderwijk” begonnen. Als geboren, getogen en trotse harderwijker vind ik het leuk om wat te vertellen over onze mooie stad. In bijvoorbeeld de “Highlight tour”, een fietstocht van iets meer dan 2 uur, kan men de mooie plekjes van Harderwijk leren kennen. Er wordt bijvoorbeeld iets verteld over het nieuwe station, palingmuseum en het waterfront. Om de historische bezienswaardigheden ook correct deel te laten zijn van de fietstour is het verhaal hieromtrent afgestemd met de lokale stadsgidsen en “Heerlijk Harderwijk”. De fietstour begint met een kopje koffie bij het palingmuseum en iets lekkers van “Bakkerij Wegerif”. Elke vrijdag en zaterdagmorgen kan deze tour geboekt worden of, is op aanvraag, zelf samen te stellen.

Heeft u een bedrijfsfeestje, vrijgezellenfeest of iets anders te vieren? En wilt u liever een andere tijd fietsen, borrelen, high wine/beer of liever een daghap eten aansluitend in het centrum? Mail ons naar de mogelijkheden .

Geen zin om te fietsen of moeilijk ter been? Wij hebben ook een ritsja voor u beschikbaar voor €40 per persoon

Arrangementen

Bike. lunch, sup arrangement
Biketour en borrelen op de boot max 8 personen
Biketour en bottermuseum
Borrelen op de boot arrangement vanaf 8 personen
Botter varen en biketour
Countryside tour met visroken arrangement
Harderwijk bike experience arrangement
Sloepvaren en biketour
Upgrade naar een e-bike

Een korte impressie van Harderwijk