Borrel Arrangementen

Smeepoortborrel Arrangement (€25,- vanaf 4 personen)

Een 2 uur durende biketour langs de vele mooie plekjes van Harderwijk incl fiets. Een rondleiding binnenin de Smeepoort, 2 consumpties naar keuze (bier, wijn, fris) en een koud en warm Harderwiecks bittergarnituur op het gezellige terras van de Belofte tegen de Smeepoort aan.

————————————————————————————————-

Smeepoort ALL-IN borrel Arrangement 1,5 uur (€34,50 vanaf 10 personen)

Een 2 uur durende biketour langs de vele mooie plekjes van Harderwijk incl fiets. Een rondleiding binnenin de Smeepoort. Inclusief drankenpakket (bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerd), borrelnootjes en zoutjes en koud en warm Harderwiecks bittergarnituur op het gezellige terras van de belofte tegen de smeepoort aan.

————————————————————————————————-

Smeepoort High Beer (€28,50 vanaf 4 personen)

Een 2 uur durende biketour langs de vele mooie plekjes van Harderwijk incl fiets. Een rondleiding binnenin de Smeepoort. 2 x een speciaal biertjes (o.a veluws bier) en bijpassend bittergarnituur de luxe op het gezellige terras van de Belofte tegen de Smeepoort.

————————————————————————————————-

Smeepoort High Wine (€31,50 vanaf 4 personen)

Een 2 uur durende biketour langs de vele mooie plekjes van Harderwijk incl fiets. Een rondleiding binnenin de Smeepoort. 2 x een mooi glas wijn en bij elk glas wijn mooie bijpassende hapjes.


Neem direct contact met ons op